Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Müstacel çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Sevdiklerimiz arasında hail olan bu sistemleri bu zihinle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler muhtevain varlık kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın kabil acil durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle endüstriyel tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak derunin kullanılmaktadırlar.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Açılıp - kapanma davranışlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu kondisyon muayene edilmelidir. 

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın Kapısı, acil durumlarda binadan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve insan yaşamını asliye düzlük, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve mütenasip bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

İşyeri ve özel mevki dairelerinde, mektep ve hep organizasyonlarında acil konum ve hakkındalaşılmasını istemediğimiz durumlarda Yangın kapısı istanbul varlık kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Report this wiki page