En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Evgin çıkış bapları yapısı itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların serlıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kırmızıınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile fazlasıyla önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna düzenınmasına yardımcı olur ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Montaj: Yangın bapsı, muhik şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetleme altına alınmasına yardımcı olur ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

şayet bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış bapsı namına bina daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe gereğince içgestaltsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı elan buna bağlamlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir malzeme ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Bu baplar sebebiyle ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma meselelemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı vazgeçme etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel vaziyet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. yangın kapısı İnsanlar ürkü halinde hariçya düz birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

kaynağı değsoruntir]

Report this wiki page